реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 14 » На Чернігівщині міліціонери затримали продавця зброї
13:57
На Чернігівщині міліціонери затримали продавця зброї
На Чернігівщині міліціонери затримали продавця зброї Співробітники Прилуцького міського відділу УМВС України в Чернігівській області викрили 28-річного місцевого жителя, який займався переробленням пістолетів та продажем їх через мережу Інтернет, повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області
Як розповів начальник Прилуцького міськвідділу УМВС полковник міліції Олександр Меша, шляхом реалізації оперативної інформації його співробітники викрили прилучанина, який через мережу Інтернет знаходив та купував стартові пістолети, а потім, шляхом зміни ствола, переробляв їх на бойові і знов продавав через ту ж таки всесвітню мережу.
Під час санкціонованого обшуку в помешканні 28-річного підозрюваного в нього було виявлено п’ять сигнальних пістолетів різних модифікацій, два з яких, марки «Байкал», вже були перероблені для відстрілу з них куль калібру 9 мм. та готові до реалізації. Як пояснив господар помешкання – таким чином він заробляв собі на життя, бо іншого виду заробітку не мав. Також під час обшуку було виявлено ще й поліетиленовий пакет з подрібненими рослинами конопель.
Як повідомив начальник Прилуцького міськвідділу УМВС Олександр Меша, наразі за даними фактами відкриті два кримінальні провадження: за ч.1 ст.263-1 Кримінального кодексу України «Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або фальсифікація, незаконне видалення чи зміна її маркування…», а також за ч. 1 ст.309 «Незаконне...зберігання,...наркотичних засобів, без мети збуту». І якщо за наркотики передбачене покарання від штрафу у 1700 грн. до позбавлення волі на строк до трьох років, то за ч.1 ст.263-1 підозрюваний може отримати від трьох до семи років ув’язнення.
Наразі вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 963 | Теги: міліція, Прилуки, Кримінал, продаж зброї | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar