реклама партнерів:
Головна » 2017 » Серпень » 17 » На Чернігівщині погоджено ще один Генеральний план
07:06
На Чернігівщині погоджено ще один Генеральний план
На Чернігівщині погоджено ще один Генеральний план Планування територій населених пунктів на місцевому рівні проводиться шляхом розроблення генеральних та детальних планів. Так, сьогодні, 16 серпня, на засіданні обласної архітектурно-містобудівної ради за головування заступника голови ОДА Сергія Сергієнка обговорили та погодили нові детальні плани земельних ділянок у декількох районах, а також один генплан.

Члени ради одноголосно погодили такі проекти: Генеральний план Красилівки Козелецького району та детальні плани територій земельних ділянок у селі Вороньки Бобровицького району і селищі міського типу Дмитрівка на Бахмаччині. Також попередньо погоджений з доопрацюваннями детальний план земельної ділянкиу Ріпках по вулиці Шевченка, 187 для зміни цільового призначення.

Тож, тепер у Дмитрівці та Ріпках побудують автозаправні станції. Місцеві жителі підтримали проекти, адже раніше до найближчих автозаправок був не один десяток кілометрів. У Вороньках для покращення ведення товарно-сільськогосподарського виробництва з’явиться зерносушарка.

– Існуючі генеральні плани, які розроблялись в радянські часи, давно морально й технічно застаріли і потребують зміни. Наше завдання – оновити або розробити нові генплани, адже без містобудівної документації забудова та розвиток території є неможливими, – зауважив Сергій Сергієнко. Також він наголосив на важливості співпраці з об’єднаними територіальними громадами щодо визначення меж населених пунктів та розробки генеральних планів.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 834 | Теги: Красилівка, Чернігівщина, генеральний план | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar