реклама партнерів:
Головна » 2022 » Лютий » 8 » На Чернігівщині розпочато підготовку до відзначення Дня Героїв Небесної Сотні
18:14
На Чернігівщині розпочато підготовку до відзначення Дня Героїв Небесної Сотні
На Чернігівщині розпочато підготовку до відзначення Дня Героїв Небесної Сотні 20 лютого 2022 року на виконання Указу Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» в області відзначатиметься День Героїв Небесної Сотні.
Чернігівська обласна державна адміністрація звертається до громадських організацій області з пропозицією висловити власне бачення та формат обласних заходів до Дня Героїв Небесної Сотні.
Чернігівська облдержадміністрація готова взяти на себе частину фінансових витрат, необхідних для реалізації запропонованих громадськими організаціями заходів (музичний супровід, квіткова продукція, транспортні послуги тощо).
Пропозиції щодо формату проведення заходів до Дня Героїв Небесної Сотні надсилати до 13 лютого 2022 року на електронну адресу Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації: inform.dep.cn@gmail.com

У темі листа просимо обов’язково зазначати «Пропозиції з відзначення Дня Героїв Небесної Сотні».
Контактна особа: Ігор Жирнов, заступник начальника управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (тел. 67-57-59).



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 2187 | Теги: День Героїв Небесної сотні, Чернігів, Небесна сотня | Рейтинг: 4.5/2
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar