реклама партнерів:
Головна » 2016 » Квітень » 21 » На Чернігівщині тривають роботи з облаштування державного кордону
21:26
На Чернігівщині тривають роботи з облаштування державного кордону
На Чернігівщині тривають роботи з облаштування державного кордону 20 квітня заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Сергієнко взяв участь у засіданні міжнародного семінару з питань делімітації та демаркації державних кордонів, яке відбулося в міжнародному пункті пропуску Сеньківка Городнянського району.

Учасники заходу ознайомилися з ходом облаштування ділянки українсько-білоруського кордону та обговорили нагальні проблеми, які виникають під час демаркації державного кордону.

Серед проблемних питань – розчищення п’ятиметрової смуги вздовж лінії кордону в межах лісових господарств Чернігівської області. На даний час ці роботи розпочаті в Новгород-Сіверському та Семенівському районах.

Також триває процес відведення земельних ділянок в межах п’ятидесятиметрової прикордонної смуги, проводяться розрахунки їх категорійності, підготовка та оформлення землевпорядної документації.

Паралельно з цим ведуться інженерні роботи зі встановлення спостережних веж та металевого сітчастого загородження. Здійснюється облаштування блок-постів, бліндажів, окопів та інших захисних споруджень.

– Процес демаркації спільного кордону особливо важливий, оскільки його якнайшвидше завершення посприяє подальшому всебічному розвитку міжрегіональної прикордонної взаємодії, – зазначив Сергій Сергієнко в ході обговорення.

Він запевнив учасників семінару, що обласна державна адміністрація, місцеві органи виконавчої влади та самоврядування і надалі всебічно сприятимуть організаційно-технічному забезпеченню виконання заходів із демаркації державного кордону.

Під час перебування у Сеньківці заступник голови облдержадміністрації ознайомився також з процесом реалізації проекту «Стіна» на російсько-українському кордоні.

За інформацією прес-служби ОДА.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 858 | Теги: Чернігівщина, Кордон | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar