реклама партнерів:
Головна » 2018 » Січень » 15 » На Чернігівщину завели московського церковного «геббельса»
16:36
На Чернігівщину завели московського церковного «геббельса»
На Чернігівщину завели московського церковного «геббельса» Поза увагою громадськості залишили факт призначення на посаду архієпископа Ніжинського та Прилуцького УПЦ МП Климента. Порівняно з його попередником Іренеєм, Климент (Вечеря) – справжній монстр, особа першої величини, відповідальна за пропаганду в одній із найбільших метрополій РПЦ, людина з необмеженим доступом до фінансових ресурсів, «геббельс» пропаганди, який в можливих силових протистояннях спочатку опиратиметься на прилуцьких козачків, а вже через рік матиме армію православних «тітушок», повідомляє на сторінці facebook формація С-14 Чернігів.

Попередник Климента Вечері Іреней був нікудишнім управлінцем. Скандал в одному з монастирів Ніжина, коли один із монахів зарізав іншого через ревнощі, відображає приблизний стан справ у єпархії. І хоча справу намагалися зам’яти доволі впливові люди – зокрема нардеп Валерій Дубіль, гомосексуальний душок встиг розлетітися.

21.12.2017 року на зміну Іренею приходить Климент Вечеря, який до цього очолював інформаційно-пропагандивний відділ УПЦ МП, член міжсоборного присутствія, на яке кандидатури особисто подавав московський патріарх Кіріл.
Серйозність даного призначення і небезпеку від такого кадрового рішення важко переоцінити. Призначення Вечері рівноцінне тому, якби на голову Ніжинської РДА закинули Парубія чи, скажімо, Гройсмана. У Ніжин завели МОНСТРА першої величини.

Дещо з біографії:
Климент Вечеря - головний фахівець МП в Україні з пропаганди та інформаційних диверсій. Призначений на офіційну посаду завідуючим інформаційної роботи МП в Україні після усунення «проукраїнського» Кирила Говоруна – улюбленця Іларіона Алфєєва. Чому? Бо прямо виконує накази Москви, контактує з Новинським, курує всі інформаційні ресурси МП, зокрема УНІАН-релігії, СПЖ, офіційний сайт УПЦ МП. Це є, без перебільшення, церковний Геббельс. За відгуками самих членів секти Сабодана – цинік, член гомосексуального лобі, ймовірно, громадянин РФ і штатний офіцер ФСБ. Має необмежений доступ до грошей, вхожий в кабінети високих посадових осіб країни-агресора. З літа 2017 - архієпископ.

Причина призначення в Ніжин?
Готують окупацію України по Дніпро, а Климент Вечеря має стати неформальним очільником єпархій в широкій зоні окупації.

Поточна ситуація?
НЕБЕЗПЕКА обвалу Ніжинської єпархії МП через масові переходи в Київський Патріархат. Перший сигнал – Григорівка. І це не перебільшення. Виходячи з внутрішньої інформації в колах МП, посилився моральний тиск на священство єпархії з боку простих віруючих, ізоляція московського священства від участі в офіційних заходах, глибока дискредитація через колаборанство з РФ.

Отже!

Вечеря це ще й КРИЗОВИЙ МЕНЕДЖЕР для краю. А найбільші подразники – Бахмач, Батурин, Парафіївка, Козелець.

Що чекати?
Посилення агентури, втягування чиновників у заходи МП у Ніжині, Прилуках, Бахмачі та інших містах єпархії, мовчанка з боку українського архієрея. Опиратимуться по єпархії на ватні організації, зокрема прилуцьких козаків, які в Прилуках дуже потужні. Перші ластівки ми вже бачимо. Їхня перша акція в Ніжині: http://www.nezhatin.com.ua/…/%D1%83-%D0%BD%D1%96%D0%B6%D0%…/

Хто з нардепів підтримує вплив?
Про Валерія Дубіля ми згадали вище. Окрім нього, у своїх діях Вечеря опиратиметься ще і на Валерія Давиденка. Він також дотичний до великої церковної політики, підтримував неформальні двіжі проти близького оточення митрополита Володимира Сабодана, доки той ще був живий. У випадку усунення Володимира від влади це лобі планувало всадити в крісло митрополита саме Климента Вечерю.

Будьмо уважні! Якщо вже зараз не почати діяти націоналістичній громадськості та українському духовенству, завтра у Вечері буде платна армія православних тітушок, на зразок Луки Запорізького. Чернігівщина стоїть на порозі нової війни, вже з релігійним соусом.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 735 | Теги: УПЦ МП, геббельс, Климент | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar