реклама партнерів:
Головна » 2017 » Липень » 28 » На Менщині, у Дягові, відбудеться еко-фестиваль “Медовуха-фест Дягова”
07:16
На Менщині, у Дягові, відбудеться еко-фестиваль “Медовуха-фест Дягова”
На Менщині, у Дягові, відбудеться еко-фестиваль “Медовуха-фест Дягова” Нещодавно з робочим візитом до Дягови завітали Менський міський голова Геннадій Примаков та його заступник Інна Скляр. Разом з місцевими підприємцями та представниками влади окрім проблем села обговорили і проведення тут еко-фестивалю, інформує "Менщина"

Про запланований захід розповів Геннадій Анатолійович:
“19 серпня, на Спаса, у Дягові храм. Цього року місцева молодь звернулася до нас з проханням надати допомогу у організації святкового дійства. Фінансово допомогти ми, на жаль, не можемо, оскільки бюджет Дягови “порожній”. Тому разом із заступником Інною Скляр зібрали невелику групу і поїхали говорити з місцевими фермерами. Матеріальну допомогу погодились надати Олексій та Роман Бутенки.

Що плануємо. Наразі, ми ведемо перемовини з козаками із “Соколиного хутора” (м. Ічня). Якщо вдасться домовитися, присутні зможуть побачити справжнє козацьке видовище. Також запросимо естрадний гурт із Чернігова, “Grill Band” (мобільна кухня- гриль), розважальну програму для дітей і навіть фаєр-шоу. Олексій Іванович організує міні-ярмарку сільгосппродукції та різного роду тварин.

Село Дягова по динаміці розвитку одне з передових, та й люди тут достатньо забезпечені роботою. Тому ми хочемо зробити святкову програму насиченою. Якщо все пройде на високому рівні, плануємо зробити даний захід щорічним.

Розпорядження про проведення цього свята буде прийнято найближчим часом, як підрахуємо фінансову складову. Олексій та Роман Бутенки пообіцяли взяти всі матеріальні витрати на себе.”



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 883 | Теги: Менщина, Дягове, Медовуха-фест | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar