реклама партнерів:
Головна » 2023 » Травень » 25 » На мешканців Чернігова очікує дефіцит питної води
20:02
На мешканців Чернігова очікує дефіцит питної води
На мешканців Чернігова очікує дефіцит питної води Через підвищення температури повітря та зростання обсягів використання питної води, в деяких районах міста в години пікових навантажень спостерігається падіння тиску води в мережі.
На сьогодні КП Чернігівводоканал практично не має можливості вплинути на цей процес, оскільки насосна станція водопроводу, яка до війни забезпечувала 1/3 Чернігова водою була знищена артилерійськими та бомбовим ударами ворога. Наразі комунальне підприємство постачає практично максимально можливі обсяги питної води в місто.
Просимо мешканців Чернігова не витрачати питну воду без особливої потреби.
Окрім цього звертаємо увагу споживачів на те, що запаси питної води в оселях мають бути поновлені з урахуванням всіх, хто там мешкає.
Підприємствам, організаціям і всім споживачам рекомендуємо скоротити використання питної води з 07.00 год до 09.00 год. та з 19.00 год до 21.00 год.
Будь-які витоки води з мереж буде усунено шляхом перекриття цих мереж до моменту ліквідації причини витоків балансоутримувачем.

За інформацією КП "Чернігівводоканал"
Перепрошуємо за можливі тимчасові проблеми з водопостачанням та сподіваємось на розуміння та вашу підтримку.
Про виникнення аварій на водопровідних та каналізаційних мережах просимо повідомляти цілодобово за номером телефону 0800-50-50-51.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1956 | Теги: питна вода, Чернігівводоканал | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar