реклама партнерів:
Головна » 2018 » Січень » 25 » На посаду начальника управління транспорту Чернігівської міської ради оголошений конкурс
11:49
На посаду начальника управління транспорту Чернігівської міської ради оголошений конкурс
На посаду начальника управління транспорту Чернігівської міської ради оголошений конкурс Сьогодні, 25 січня, Чернігівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування – начальника управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міської ради.Документи на участь у конкурсі приймаються у відділі кадрів Чернігівської міської ради протягом 30 календарних днів з дня виходу в ефір оголошення про проведення конкурсу.

Попередній начальник управління Горбань Юрій Володимирович 22 січня подав заяву про звільнення за власним бажанням. Юрій Горбань був призначений на посаду начальника управління транспорту та зв’язку міської ради у травні минулого року як такий, що пройшов конкурсний відбір.

(Управління транспорту та зв’язку наразі має назву управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради відповідно до рішення міської ради від 26 жовтня).

Відділ кадрової роботи міської ради здійснює прийом документів для участі в конкурсі за адресою: м. Чернігів, вул. Магістратська, 7, каб. 6А, в робочі дні:
- понеділок, середа, п’ятниця – з 8.00 до 17.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00);
- вівторок, четвер з 8.00 до 13.00.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 757 | Теги: управління транспорту, вакансія, Конкурс | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar