реклама партнерів:
Головна » 2015 » Вересень » 1 » Навчальний рік на Чернігівщині стартував
20:12
Навчальний рік на Чернігівщині стартував
Навчальний рік на Чернігівщині стартував У День знань 1-го вересня 601 школа Чернігівщини відчинила двері для своїх учнів. Святкування першого дзвоника відбулося по всій області, а у Чернігові на свято першої міської школи завітав і голова облдержадміністрації Валерій Куліч.

Майже дві тисячі батьків, випускників, учителів та школярів спеціалізованої загальноосвітньої школи №1 Чернігова зібралися в Літньому театрі в Міському парку культури та відпочинку, щоб урочисто дати старт новому навчальному року і провести на заслужений відпочинок незмінну впродовж понад 20 років директорку закладу Людмилу Вікторівну Геращенко. Зі сльозами і посмішками присутні провели захід і дали перший дзвоник школярам.

Серед гостей були народний депутат України Владислав Атрошенко, нещодавно призначений начальник управління освіти Ігор Вдовенко, Чернігівський міський голова, начальник міського управління освіти та багато інших.

Що ж стосується голови ОДА Валерія Куліча, то на заході він був не лише як офіційна особа, а і як батько. Для доньки Валерія Куліча Софійки цьогорічний День знань – перший. Може, й тому голова обладміністрації, взявши слово, не формалізував, а просто і щиро побажав усім наснаги, успіхів і миру.

За інформацією прес-служби облдержадміністрації



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 900 | Теги: Чернігівщина, День Знань, Куліч Валерій, школа | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar