реклама партнерів:
Головна » 2022 » Лютий » 22 » Новий туристичний сезон. У Чернігові провели Всеукраїнський форум гідів
20:51
Новий туристичний сезон. У Чернігові провели Всеукраїнський форум гідів
Новий туристичний сезон. У Чернігові провели Всеукраїнський форум гідів Другий всеукраїнський форум гідів провели 22-го лютого у Чернігові – вперше в офлайн-режимі. Для обміну досвідом в агенції регіонального розвитку зібралися як чернігівські екскурсоводи, так і гості з різних куточків України, інформує Новий Чернігів

Однією з центральних тем обговорення на форумі став закон України “Про туризм”. Він пройшов перше читання ще наприкінці квітня минулого року, і лише зараз поступово набуває остаточного вигляду. Цей документ має дати відповіді на багато нагальних питань туристичної сфери, кажуть її представники. Наприклад, пропонується створити “Єдиний туристичний реєстр”, який обєднуватиме заклади тимчасового розміщення, туроператорів, турагентів та фахівців туристичного супроводу, тобто гідів.

Гіди, які взяли участь у форумі, могли напряму поспілкуватися з представниками державної агенції розвитку туризму, які мають безпосереднє відношення до створення Закону “Про туризм”, та внести свої пропозиції. Також досвідчені екскурсоводи розповідали своїм колегам про принципи вдалої екскурсії, в тому числі у незвичайних форматах та локаціях.

Серед гостей та спікерів форуму був і керівник школи гідів у Кривому Розі Володимир Казаков. Його спеціальність – індустріальний туризм. На думку Володимира Казакова, оглядини фабрик, шахт і кар’єрів можуть бути не менш цікавим, ніж екскурсії історичними місцями. В індустріального туризму є своя цільова аудиторія, але досвідчений гід може заохотити і більшу кількість людей.

Кращі гіди України в рамках форуму поділилися досвідом та напрацюваннями які допоможуть вдало розпочати новий туристичний сезон. До речі в Чернігові він офіційно стартує наприкінці квітня.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1997 | Теги: Музеї, Чернігів, екскурсії | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar