реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 3 » Очільник міліції Чернігівщини нагородив активістів Самооборони Майдану
13:27
Очільник міліції Чернігівщини нагородив активістів Самооборони Майдану
Очільник міліції Чернігівщини нагородив активістів Самооборони Майдану Тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС України в Чернігівській області Вадим Філашкін нагородив активістів Самооборони Майдану за плідну співпрацю з міліцією в підтриманні порядку на Придесенні, інформує прес-служба УМВС України в Чернігівській області
Сьогоднішня оперативна нарада керівництва Управління МВС в Чернігівській області розпочалася з приємних моментів – нагородження громадських активістів та міліціонерів. Почесну місію виконав особисто тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Філашкін.
За активну життєву позицію, плідну співпрацю з УМВС з питань зміцнення законності, охорони Державного кордону України та участі в охороні громадського порядку очільник Управління нагородив медаллю «За сприяння правоохоронним органам» активіста Самооборони Майдану Сергія Надточєя.
Також головний міліціонер Чернігівщини нагородив грамотою УМВС в Чернігівській області активістів самооборони Євгена Волошина, Валентина Вовка, Володимира Мозгового, Євгена Христинченка та Павла Яцуна.
Вадим Філашкін відзначив, що чернігівське відділення громадської організації Самооборона Майдану вже досить тривалий час співпрацює з правоохоронними органами області в охороні громадського порядку, охороні державного кордону та захисті прав і свобод українців.
Так, активісти Самооборони Майдану разом із інспекторами ДАІ несуть службу на постах, де контролюють рух транспорту, зупиняють підозрілі автомобілі та перевіряють документи у водіїв та пасажирів, звіряють номери агрегатів за базою даних.
Громадські помічники разом із міліцією не допускають потрапляння в область зброї, вибухівки, наркотиків та сепаратистів. Наприклад, днями спільними зусиллями інспекторів ДАІ та самооборонівців було затримано автомобіль, яким керував житель Донецька за довіреністю, виданою нотаріусом Макіївки. Документи викликали підозру, тож автомобіль було поставлено на штрафмайданчик, а особу водія з’ясовують оперативники.
У зв’язку із загрозою терористичних актів в українських містах і селищах, Самооборона Майдану долучилася до спільних чергувань з представниками органів внутрішніх справ для забезпечення порядку та спокою в своїх містах та селах. Три патрулі самооборони спільно з ДАІ чергують на стратегічній трасі Нові Яриловичі – Чернігів – Кіпті.
Також очільник Управління МВС в Чернігівській області Вадим Філашкін нагородив грамотою та грошовою винагородою оперативників відділу карного розшуку Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ. Як сказано в наказі, за особисті заслуги у боротьбі зі злочинністю, зміцнення законності і правопорядку та високий професіоналізм, проявлений при розкритті злочину.
30 січня у підвальному приміщенні житлового будинку по проспекту Миру в Чернігові оперативники задокументували незаконну діяльність грального закладу. Під час проведення обшуку було виявлено та вилучено 16 гральних автоматів, 7 моніторів, 5 системних блоків та відеоресивер.
Факт викриття гральною закладу свідчить про те, що працівниками Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ належним чином виконується доручення Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та УМВС області щодо повної ліквідації закладів грального бізнесу на території області.
Нагороду отримав начальник відділу карного розшуку Чернігівського міськвідділу УМВС підполковник міліції Василь Приходько.







Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 2255 | Теги: міліція, Чернігів, самооборона, грамоти | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar