реклама партнерів:
Головна » 2019 » Вересень » 19 » Оновлену частину Валу відкривають для відвідувачів, але цікаві арт-об’єкти там з’являться наступного року
20:35
Оновлену частину Валу відкривають для відвідувачів, але цікаві арт-об’єкти там з’являться наступного року
Оновлену частину Валу відкривають для відвідувачів, але цікаві арт-об’єкти там з’являться наступного року Проект капітального ремонту «нижньої» частини Валу розрахований на два роки – цей і наступний, але вже реконструйовану частину цього року до Дня міста відкриють для відвідувачів.
У ній готові доріжки, лавки, газони, два види освітлення – звичайне і ґрунтове.

Проте, повну картину навіть у цій частині можна буде побачити лише наступного року. Саме тоді з’являться обіцяні «родзинки» парку – зокрема, великий макет історичного Дитинця, фонтан «двох цапків», позначення на бруківці та поряд макет історичних в’їзних воріт у фортецю.

Одна з таких родзинок буде розташована саме на вході на територію Валу з боку історичного факультету університету, де раніше була велика клумба.

Зараз цю ділянку тимчасово вимостили бруківкою всю, але (як можна бачити і на план-схемі ремонту Валу, розміщеній на стенді неподалік), у кінцевому варіанті такою вона не залишиться.

За матеріалами прес-служби міськради.
Фото Сергія Чернякова.










Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 466 | Теги: Чернігів, Вал, ремонт | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar