реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 10 » Оперативники розкрили вбивство "по гарячих слідах"
13:25
Оперативники розкрили вбивство "по гарячих слідах"
Оперативники розкрили вбивство Працівники карного розшуку Борзнянського райвідділу внутрішніх справ УМВС в Чернігівській області затримали підозрюваного у вбивстві, який наніс жертві декілька ножових поранень, повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області.
Як повідомив т.в.о. начальника Борзнянського райвідділу внутрішніх справ майор міліції Юрій Хілик, до чергової частини надійшло повідомлення фельдшера про вбивство в одному з сіл району. На місце злочину негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі із керівництвом.
За вказаною адресою правоохоронці виявили тіло 63-річного селянина із слідами ножових поранень та вилучили саме знаряддя злочину. Оперативники провели подворові обходи, опитали сусідів та встановили свідків події. Ті розповіли, що, ймовірно, причиною кривавого конфлікту стала оковита і вказали на особу, причетну до скоєного.
Почалися пошуки підозрюваного у вбивстві. За місцем мешкання його не було, але односельці розповіли міліціонерам, що бачили його в іншому кінці села. Невдовзі чоловіка було затримано, він дав правдиві свідчення.
Зі слів підозрюваного, того дня він прийшов до потерпілого, де вони разом вживали алкоголь. Під час застілля виникла сварка, в ході якої гість схопив ніж і наніс господарю декілька ножових поранень в груди.
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство) - карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Триває досудове розслідування.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 959 | Теги: ножові поранення, Кримінал, Борзна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar