реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 24 » Підприємець Сергій Берестовий повідомив про факти переслідувань
18:02
Підприємець Сергій Берестовий повідомив про факти переслідувань
Підприємець Сергій Берестовий повідомив про факти переслідувань Сергій Берестовий, активний учасник мітингів підприємців проти головного податківця області Степана Дусяка, заявив на прес-конференції про факти переслідувань.
Що під нього копають, пан Берестовий запідозрив ще коли на одному з чернігівських сайтів розмістили конфіденційну комерційну інформацію про його підприємство, якою могла володіти лише податкова. Каже, сумніви підтвердилися, бо два останні тижні на вулиці за ним стежили. Берестовий показує зроблене на телефон фото переслідувача.
Пан Берестовий вже подав заяву до Генпрокуратури, аби там розібралися, чому його переслідують без жодної офіційно відкритої кримінальної справи. На думку Берестового, комусь заважає його активна громадська позиція.
За останній місяць під обласною податковою підприємці аж тричі збирали мітинги. Один з результатів — склад Громадської ради при обласній податковій сформовано прозоро. Питання з відшкодуванням ПДВ експортерам поки що лишилося відкритим.

За матеріалами Сівер-центр



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1662 | Теги: податкова, Сергій Берестовий, переслідування | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 1
avatar
0
1 zhukotskiy • 11:14, 27.02.2015
http://youtu.be/7GyzcrcmUJs

За Берестовым и другими предпринимателями действительно незаконно следили «ОРЛЫ» налоговой милиции?!? Только орлы уже не те! Во время настало...Без Дусяка тут не обошлось. И без КАЗИМИРА ВЯЧЕСЛАВА МИХАЙЛОВИЧА тоже. Что,Слава, не мог такую задачу поставить своему заместителю Юрику Шустову? Более «опытного» никого не нашёл?Этот ОРИШКО СЕРГЕЙ ВИКТОРОВИЧ ещё пару лет назад протирал штаны в «АИС», продавал автомобили китайские, обманывал людей. Какой же из него профессионал?! Это какой-то «родственник» его устроил в такую службу?? Попался на таком элементарном..., теперь снова в АИС, только на автомойку ???
avatar