реклама партнерів:
Головна » 2017 » Серпень » 18 » Подія в Чернігові, яку не можна пропустити
14:39
Подія в Чернігові, яку не можна пропустити
Подія в Чернігові, яку не можна пропустити Давно хотів покататися на гіроборді, випробувати окуляри доповненої реальності чи пограти на PlayStation? Не знаєш, як провести останні вихідні серпня? Думаєш, куди б повести свою дитину?
А якщо ми скажемо тобі, що в Чернігові все це можна зробити цілком безкоштовно?

26 та 27 серпня з 12:00 до 22:00 в самому серці Чернігова буде проходити грандіозна подія – Фестиваль техніки, який організовує ТРЦ МЕГАЦЕНТР сумісно з магазином «ЗвонОК». На фестивалі будуть представлені різноманітні зони з найцікавішими та найрізноманітнішими активностями:

1) 4K ZONE. Тут можна буде подивитись 4К TV, пограти в улюблені ігри на PlayStation, а також відвідати різноманітні майстер-класи:
Основи роботи з ПК;
Смартфон на 100%: сервіси;
Технологіїї – професії майбутнього.

2) VR Zone, де ви зможете з головою поринути в віртуальну реальність.

3) Gear Zone. Тут можна влаштувати гонки на гіроскутерах з друзями чи покататись одному – як душа забажає. Головне результат – гарно проведений час.





3) Media Zone, де ви дізнаєтесь всі секрети аеро, екшн, та відео зйомки, спробуєте створити власне захоплююче відео та пізнати всі тонкощі медіа грамотності та можливості навчанні в інтернеті.

4) Food Zone. Ця зона для справжніх гурманів та любителів готувати вишукані страви. На ваших очах кухари-професіонали приготують справжні шедеври кулінарії. Після чого, всі гості зможуть провести дегустацію.

5) Hair Zone. Якщо давно думаєш освіжити образ – ця зона обов’язкова для відвідування! Тут для тебе працюватимуть наші стилісти, які підберуть кожному ідеальну зачіску та зроблять її за допомогою новітньої техніки.

6) Child Zone. Цікаво та весело на фестивалі буде всім: від малого до великого. Окрім широкого різноманіття вже описаних активностей, тут також буде зона, де буде багато розваг та конкурсів спеціально для дітей.



Любителі потанцювати також знайдуть тут заняття собі до смаку. Наприкінці вечора всі бажаючі зможуть взяти участь в великому танцювальному флешмобі, який буде знятий на action-камеру.
Проте, іноді навіть після відпочинку хочеться відпочити. Тому на території фестивалю буде функціонувати лаунж-зона, що дасть можливість гостям відпочити, подивитись фільми, поспілкуватись з друзями та спокійно насолодитися вечором.
Крім того, на фестивалі буде розігруватися багато призів: пилосос ТМ Gorenje, мікрохвильова піч ТМ Gorenje, power bank, навушники, а також головний приз – трьох денний тур на двох до Львова! Приходь та проведи час не тільки із задоволенням, а й с користю.!
Але хочемо попередити: на вході буде суворий фейс-контроль. Наявність посмішки та гарного настрою – обов’язкова умова!

Буде весело. Приходь та переконайся в цьому сам!



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 811 | Теги: ТРЦ МЕГАЦЕНТР, Чернігів, розваги | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar