реклама партнерів:
Головна » 2023 » Травень » 3 » Полягли у бою за Незалежність Батьківщини
21:05
Полягли у бою за Незалежність Батьківщини
Полягли у бою за Незалежність Батьківщини 3 травня на Чернігівщині в останню путь провели трьох Захисників
Молодший лейтенант Биховець Олег Вікторович народився 7 лютого 2001 року в селі Козляничі на Чернігівщині. Тут закінчив 9 класів неповної середньої школи, а з 2016-го року навчався в Чернігівському обласному педагогічному ліцеї для обдарованої сільської молоді. Далі навчався в Київському національному університеті ім. Т.Г. Шевченка в період з 2018 року по 2022 рік.
Після закінчення факультету післядипломної освіти Військового інституту ім. Т. Шевченка у вересні 2022 року йому було присвоєно військове звання "молодший лейтенант". Після початку повномасштабної війни, у листопаді 2022 року, Олег долучився до одного з підрозділу військової частини А2613 на посаду командира взводу роти морської піхоти.
На жаль, 28 квітня 2023 року під час виконання бойового на Донеччині Биховець Олег потрапив під мінометний обстріл противника. Отримані ним поранення виявилися несумісними з життям.
Попрощалися з воїном на його малій батьківщині. Поховали на місцевому кладовищі (фото 2).
Солдат Коломієць Артем Олександрович народився 1 жовтня 1993 року в селі Ярославка Ніжинського району. Після закінчення 9 класів місцевої загальноосвітньої школи вступив у Бобровицький технікум ім. О. Майнової, де навчався за спеціальністю «менеджмент».
Працював Артем командиром відділення в ДСНС у Києві. До лав оборонців Батьківщини долучився у перші дні повномасштабної війни. Службу проходив у складі одного з підрозділів військової частини А1376 на посаді стрільця. Протягом цих місяців чоловік віддано боронив рідну землю від ворожої навали, але, на жаль, 28 квітня 2023 року під час боїв поблизу одного з населених пунктів Донеччини Коломієць Артем загинув.
Попрощалися з воїном у його рідному селі. Поховали на місцевому кладовищі (фото 3-4).
Солдат Дубіновський Юрій Володимирови народився 27 березня 1983 року у Бобровиці. тут закінчив 9 класів місцевої ЗОШ №2, потім вступив до Ніжинського коледжу. За життя займався будівельно-ремонтними роботами, але після 24 лютого минулого року став на захист Батьківщини у складі одного з підрозділів військової частини А1376. За цей час Юрій отримав важке поранення й тричі був контужений, але не дивлячись на це до останнього боровся за вільне майбутнє українського народу.
На жаль, 27 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині Дубіновський Юрій загинув. Попрощалися з воїном у його рідному місті. Поховали на місцевому кладовищі (фото 5-6).
Не забудемо Героїв! Не пробачимо ворогам! Долучайся до оборонців України, аби помститися за полеглих земляків та зберегти памʼять про них у серцях вільних та незалежних українців!

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП













Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1964 | Теги: остання путь, Чернігівщина, російсько-українська війна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar