реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 2 » Поранених земляків волонтери привезли на лікування до чернігівського військового шпиталю
17:28
Поранених земляків волонтери привезли на лікування до чернігівського військового шпиталю
Поранених земляків волонтери привезли на лікування до чернігівського військового шпиталю Останні події на сході країни, зокрема біля Дебальцеве, Вуглегірськом, приносять, на жаль, невтішні новини до нашого краю. Захищаючи суверенітет і територіальну цілісність держави, життя мирних жителів, у боях гинуть та отримують поранення кращі сини Чернігівщини.
Волонтери області чим можуть допомагають військовим підрозділам, що дислокуються на території краю. До Єдиного волонтерського центру населення та підприємці несуть та везуть і продукти харчування, і питну воду, і термобілизну, а також кошти для придбання всього необхідного для бійців.
Наразі волонтерський центр збирає продукти харчування, речі першої необхідності та ліки для наших поранених земляків, які знаходяться у шпиталях на сході країни.
Учора, волонтери за сприяння влади Чернігівщини спорядили та направили на схід держави автобус. Сьогодні вранці до обласного військового шпиталю він привіз на лікування 43-и поранених чернігівських бійця.
Волонтери звертаються до всіх небайдужих громадян області з проханням надати допомогу пораненим землякам. У шпиталі їм будуть потрібні футболки, білизна, вологі та сухі серветки, а також ліки та наша підтримка.

За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 921 | Теги: поранені, Чернігівщина, АТО, допомога, волонтери, госпіталь | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar