реклама партнерів:
Головна » 2016 » Квітень » 25 » Постачання гарячої води у квартири чернігівців відновлено
18:14
Постачання гарячої води у квартири чернігівців відновлено
Постачання гарячої води у квартири чернігівців відновлено 24 квітня знову подано гарячу воду в квартири чернігівців, які страждали від її двотижневого відключення.

Звістку про відновлення гарячого водопостачання Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко напередодні пізно ввечері розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук»:



За інформацією ПАТ «Чернігівтеплокомуненерго», технологічний процес запуску котелень розпочався вчора після 10 ранку. Між 16 і 18 годинами гаряча вода у кранах мешканців міста вже була в наявності. У районі Масанів, який обслуговує котельня по вул. Інструментальній, у зв'язку з особливостями цієї великої парової котельні температура води ставала належною довше. Але до ранку сьогоднішнього дня і цей район міста вже був з гарячою водою потрібної температури.

Як вже повідомлялося раніше, у Чернігові без гарячої води в квартирах тимчасово залишалися мешканці 194 будинків (23% загальної кількості). Це ті з будинків зони обслуговування ПАТ «Чернігівтеплокомуненерго», до яких наразі неможлово подати тепло від Чернігівської ТЕЦ.
Причиною відключення стала відсутність лімітів газу для потреб населення в міжопалювальний сезон.
Міська влада не стояла осторонь цієї проблеми чернігівців, активно захищаючи їх інтереси.

Прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 922 | Теги: Владислав Атрошенко, гаряча вода, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar