реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 22 » Правоохоронці затримали групу молодиків, які зливали бензин з легковиків
13:33
Правоохоронці затримали групу молодиків, які зливали бензин з легковиків
Правоохоронці затримали групу молодиків, які зливали бензин з легковиків У Бахмачі Чернігівської області міліціонери затримали трійцю хлопців, які з 2013 року скоїли близько десятка крадіжок бензину з автівок місцевих мешканців.
Починаючи з березня 2013 року до чергової частини Бахмацької міліції періодично почали надходити звернення громадян про крадіжку бензину з їх автівок, повідомляє пре-служба УМВС України в Чернігівській області
У всіх випадках бензин був викрадений з автомобілів вітчизняного виробництва, які не були обладнані сигналізацією. Один автомобіль зловмисники настільки вподобали, що викрадали з нього бензин декілька разів.
Провівши комплекс заходів та відпрацювавши підобліковий контингент, стихійні ринки й осіб, раніше засуджених за аналогічні злочини, правоохоронцям вдалося вийти на слід групи.
Зловмисниками виявилися троє мешканців Бахмацького району, один з яких на момент початку злочинної діяльності групи був ще неповнолітнім.
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) - карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
Наразі триває досудове розслідування.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 952 | Теги: міліція, Кримінал, Бахмач, зливали бензин | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar