реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 26 » Про вартість проїзду у міському пасажирському транспорті Чернігова
22:41
Про вартість проїзду у міському пасажирському транспорті Чернігова
Про вартість проїзду у міському пасажирському транспорті Чернігова На сайті чернігівської міськради оприлюднено Проект рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради "Про вартість проїзду у міському пасажирському транспорті".
Відповідно до підпункту 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про автомобільний транспорт», Закону України «Про міський електричний транспорт», Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», наказом Міністерства транспорту України від 17.11.2009 № 1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту» (зі змінами), виконавчий комітет міської ради вирішив:
1. Встановити для суб’єктів господарювання (незалежно від форми власності, відомчої підпорядкованості та організаційно-правової форми господарювання), які здійснюють перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування:
Вартість разового квитка на проїзд у тролейбусі комунального підприємства «Чернігівське тролейбусне управління» Чернігівської міської ради – 2,00 грн.
1.1. Вартість разового квитка на проїзд у автобусі, що працює у звичайному режимі руху – 3,50 грн.
1.2. Вартість разового квитка на проїзд у автобусі, що працює у режимі маршрутного таксі – 4,00 грн.
1.3. Вартість місячних проїзних квитків у тролейбусі:
Вартість місячного проїзного квитка, (грн.)
Громадський: 100,00
Студентський 50,00
Учнівський 25,00
Для юридичних осіб:
повний 180,00
дійсний в робочі дні 130,00

2. Вважати такими, що втратили чинність, рішення виконавчого комітету міської ради від 25 травня 2009 року № 136 «Про вартість проїзду в міському пасажирському транспорті», рішення виконавчого комітету міської ради від 16 травня 2011 року № 120 «Про вартість проїзду в міському пасажирському транспорті», рішення виконавчого комітету міської ради від 29 серпня 2011 року № 235 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 16 травня 2011 року № 120 «Про вартість проїзду в міському пасажирському транспорті» та рішення виконавчого комітету міської ради від 6 жовтня 2014 року № 280 «Про вартість проїзду в міському пасажирському транспорті».
3. Відділу зв’язків з громадськістю міської ради та комунальному підприємству «Редакція Чернігівської міської газети «Чернігівські відомості» Чернігівської міської ради (Мокроусова І. М.) забезпечити оприлюднення цього рішення у десятиденний термін.
4. Це рішення набуває чинності з моменту його оприлюднення.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Миргородського М. М.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1263 | Теги: ціни на проїзд, тролейбус, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar