реклама партнерів:
Головна » 2018 » Січень » 5 » Пропозиції на конкурс щодо спорудження Меморіалу Захисникам України приймаються до 9 лютого
09:22
Пропозиції на конкурс щодо спорудження Меморіалу Захисникам України приймаються до 9 лютого
Пропозиції на конкурс щодо спорудження Меморіалу Захисникам України приймаються до 9 лютого Серед питань, які розглядалися на розширеній нараді у міській раді, було й питання щодо проведення архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України.
Після наради начальник управління архітектури та містобудування міської ради Сергій Калюжний прокоментував стан справ у цьому питанні прес-службі міської ради:

- Пропозиції для участі у конкурсі приймаються з 16 червня минулого року по 9 лютого поточного року включно. Підведення результатів конкурсу здійснюватиметься до 26 лютого. Досі не надійшло жодної пропозиції. А якщо надійде лише одна, то комісія не матиме права навіть відкривати цей конверт. Потрібно не менше двох пропозицій. Втім, і в цьому разі комісія може не визначати переможця, якщо їй не сподобалися обидві версії.

За умовами конкурсу, якщо комісія схвалить будь-яку пропозицію, то її автор стане переможцем конкурсу, але це не робить обов’язковим спорудження такого пам’ятника автоматично. Проектна пропозиція розглядатиметься потім виконкомом та обговорюватиметься з громадськістю.

Як вже повідомлялося раніше, предметом конкурсу є спорудження Меморіалу Захисникам України на площі Героям Небесної Сотні та прилеглої до неї території.

Влітку минулого року оголошений повторний архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України (Рішення виконкому міської ради від 06.06.17, зміни внесені рішенням виконкому від 02.08.17).

Джерело: прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 783 | Теги: Меморіал захисникам України, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar