реклама партнерів:
Головна » 2018 » Січень » 10 » Просвітницька діяльність Національного заповідника «Чернігів стародавній» у 2018 році
16:47
Просвітницька діяльність Національного заповідника «Чернігів стародавній» у 2018 році
Просвітницька діяльність Національного заповідника «Чернігів стародавній» у 2018 році Просвітницька діяльність є одним із головним напрямків Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній». Адже щороку його музеї та виставки відвідують понад 250 тисяч поціновувачів старовини і мистецтва з різних куточків України, а також із-за кордону.

Схоже і цього року нас очікує туристичний бум. Ще лише початок січня, а вже сотні чернігівців та гостей міста завітали у пам’ятки архітектури на Валу і Болдиних горах.

Наукові співробітники «Чернігова стародавнього» вже запланували чимало новинок в екскурсійній та лекційній роботі. Як і в минулі роки у приміщенні Колегіуму — публічні лекції на історичну тематику. Вони розпочнуться вже наступного тижня і триватимуть до кінця квітня. Програма лекцій буде цікавою і для молоді, і для людей старшого віку.

Значна увага буде приділена популяризації пам’яток Чернігова та фондових колекцій заповідника. Відтак, планується видання сучасної рекламної продукції, зокрема, буклетів, флаєрів. Передбачено участь у регіональних, всеукраїнських і міжнародних туристичних ярмарках, співпраця із туристичними фірмами Києва, Чернігова та інших міст України, а також із колегами з Білорусії.

Одним із основних напрямків у рекламі заповідника залишиться інтернет. Тож про всі події у музейній установі читайте на сайті «Чернігів стародавній» (https://oldchernihiv.com). Разом з тим, заповідник буде активно співпрацювати з місцевими і всеукраїнськими засобами масової інформації.

Для всіх, хто цікавиться минулим Чернігова та його пам’ятками передбачено оглядові екскурсії по території стародавнього Дитинця, Болдиних гір, Єлецького монастиря з відвідуванням головних соборів міста. Для бажаючих — оглядова екскурсія по території стародавнього Чернігова з пам’ятками архітектури ХІ—ХІХ ст.

Запрошуємо також і на тематичні екскурсії по пам’ятках заповідника, а також музейних виставках.

У Борисоглібському соборі проходитимуть концерти духовної та камерної музики.

Національний архітектурно-історичний заповідник «Чернігів стародавній» надаватиме допомогу в організації на території Валу та біля Катерининської церкви різноманітних туристичних та краєзнавчих заходів. Сприятиме у проведенні виїзних весільних церемоній, які з кожним роком набувають все більшої популярності.

На фото: переповнена зала Колегіуму на публічній лекції про кінематограф у Чернігові.
За інформацією "Чернігів стародавній"




Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 836 | Теги: старовина, лекції, Чернігів стародавній | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar