реклама партнерів:
Головна » 2017 » Липень » 13 » Рухівці планують провести нараду підприємців для обговорення майбутнього розвитку Чернігова
19:57
Рухівці планують провести нараду підприємців для обговорення майбутнього розвитку Чернігова
Рухівці планують провести нараду підприємців для обговорення майбутнього розвитку Чернігова 12 липня на черговому засіданні Проводу Чернігівщини обласної організації Народного Руху України йшлося про перспективи діяльності.
Першим і традиційним питанням було поповнення рухівського осередку. До НРУ прийнято підприємця Віктора Старікова, поновлено в партії Ольгу Мозгову.
Обговорили і питання відновлення виконавчого органу організації – Управи, котра буде діяти за адресою: вул. Івана Мазепи, 4.

Рухівці запропонували напрацювати план діяльності на друге півріччя 2017 року. Зокрема, намічено низку просвітницьких, культурницьких та спортивних заходів за підтримки обласної організації НРУ. Заплановано провести 14 жовтня акцію з нагоди 75-річчя створення Української повстанської армії (УПА), яка зробила визначний внесок у здобуття та проголошення Української Незалежності, мала вагомий вплив на формування української національної свідомості і процеси державотворення в Україні.

Йшлося також і про активізацію діяльності Економічної ради обласної організації НРУ. Її керівнику – Сергію Черепу – доручено підготувати нараду підприємців Чернігова з метою об’єднання зусиль, для обговорення майбутнього розвитку стародавнього міста, його економічної складової.

Прес-служба обласної організації НРУ



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 760 | Теги: Народний Рух, Чернігів, підприємці | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar