реклама партнерів:
Головна » 2015 » Вересень » 11 » «Седнівська осінь - 2015» готує багато сюрпризів
20:17
«Седнівська осінь - 2015» готує багато сюрпризів
«Седнівська осінь - 2015» готує багато сюрпризів За два тижні стартує Всеукраїнське літературно-мистецьке свято «Седнівська осінь — 2015».
Про особливості організації цьогорічного заходу говорили сьогодні, 11 вересня, на нараді за головування першого заступника облдержадміністрації Леоніда Сахневича, інформує Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

До обговорення долучилися представники відповідних структурних підрозділів ОДА, Чернігівської РДА, історики та краєзнавці.

Традиційно до Седнева завітають делегації зі столиці та районів Чернігівщини. Як і завжди, працюватимуть виставки, буде організовано екскурсії пам’ятними місцями, а творчі колективи області презентують власні доробки.

Однак, цьогоріч на гостей свята чекає чимало сюрпризів. Зокрема, еспозиції облаштують і в камяниці Лизогубів. Також відбудеться відкриття пам’ятнику на честь перемоги 3-тисячного війська Чернігівського князя Святослава Ярослововича над 12-тисячною половецькою раттю в 1068 році.

У рамках заходу ветеранам будуть вручені почесні відзнаки з нагоди 72-ої річниці визволення Чернігівського району від нациських окупантів.

Підсумовуючи засідання, Леонід Сахневич наголосив на значимості заходу та акцентував увагу організаторів на ретельній підготовці програми.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1434 | Теги: Чернігівський район, седнівська осінь | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar