реклама партнерів:
Головна » 2023 » Травень » 27 » Сенсорний кіоск вже біля художнього музею імені Галагана на Валу
19:59
Сенсорний кіоск вже біля художнього музею імені Галагана на Валу
Сенсорний кіоск вже біля художнього музею імені Галагана на Валу Біля Чернігівського обласного художнього музею імені Григорія Галагана відкрили перший туристичний сенсорний кіоск, який реалізується у рамках проєкту регіонального розвитку «Чернігівське князівство від тисячолітньої історії до сучасної туристичної промоції». Ще до початку війни з метою популяризації туристичного потенціалу області було придбано 8 сенсорних кіосків.

Початок повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України змусив українців майже повністю забути про туризм. Однак сьогодні туристичний сектор української економіки вистояв. І тому наразі одним з пріоритетних напрямків роботи у сфері туризму є створення сучасної інформаційної системи для туристів, які приїжджають в Чернігівську область і повинні мати доступ до цікавих об’єктів та туристичних маршрутів нашого краю.

Найближчим часом такі сенсорні кіоски будуть встановлені й у інших місцях Чернігівської області, що сприятиме ще більшій поінформованості екскурсантів та позитивно вплине на розвиток туристичної галузі Чернігівщини.

Джерело: Департамент культури і туризму, національностей
та релігій Чернігівської обласної військової адміністрації




Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1958 | Теги: Чернігів, Вал, сенсорний кіоск, художеій музей | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar