реклама партнерів:
Головна » 2017 » Серпень » 6 » Сербська співачка виступала у чернігівському музеї
09:03
Сербська співачка виступала у чернігівському музеї
Сербська співачка виступала у чернігівському музеї В Чернігівському обласному художньому музеї імені Григорія Галагана в рамках мистецького проекту «Музичні зустрічі в музеї» вже вдруге відбувся концерт Ани Стефанович (м.Белград, Сербія) за участю Діани Іованович.

Молода талановита піаністка, співачка, композитор, лауреат міжнародних конкурсів Ана Стефанович має чернігівські корені. Її бабуся, Олександра Максимівна, довгий час викладала математику в школі№2, що розміщувалась в будівлі нинішнього художнього музею, а мама – Діана Іованович, тут навчалася. Першим викладачем по класу фортепіано, наставником для Діани стала Ірина Михайлівна Степаненко, тоді ще молодий педагог Чернігівської школи №1 ім. С.Вільконського.

Любов до музики та співу у Ани є спадковою. Адже батько дівчини теж був творчою людиною, популярним у Югославії (нині Сербії) естрадним співаком.

У виконанні Ани Стефанович прозвучала пісня на її власні вірші «Роздуми», яку вона присвятила своїй бабусі. Не залишили глядачів байдужими хіт з репертуара Френка Сінатри «I love you, baby» та лірична пісня з репетуару Тіни Кароль «Я намалюю тобі зорі». І звичайно, не обійшлося без класики.

Сподіваємося, що наші талановиті землячки ще не один раз порадують нас своїми концертами.

Чернігівський обласний художній музей імені Григорія Галагана



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1099 | Теги: Ана Стефанович, музей Галагана, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar