реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 15 » Скандальна регіоналка Людмила Скоробагатько призначена директором школи
13:25
Скандальна регіоналка Людмила Скоробагатько призначена директором школи
Скандальна регіоналка Людмила Скоробагатько призначена директором школи З учорашнього дня новим директором Чернігівської загальноосвітньої школи I–III ступенів № 35 стала депутат міської ради від депутатської групи "Чернігів" Людмила Іванівна Скоробагатько. Призначення було досить раптовим і для багатьох неочікуваним. Поговорюють, що до останнього моменту обговорювалися зовсім інші кандидатури.
О восьмій ранку в кабінеті директора розривалися телефони від привітань, Людмила Скоробагатько світилася від щастя і була в піднесеному настрої. Вітали з новою посадою і з міської ради і з 13-го ЖЕКу, що знаходиться недалеко від школи №35, повідомляє сайт gorod.cn

- Людмило Іванівно, коли відбулося ваше призначення? Коли ви звільнилися з міської ради?
- Початок роботи на цій посаді був вже вчора. У міській раді я не працюю з 13 січня. Відповідна заява була написана мною, і згідно розпорядження міського голови я була звільнена шляхом переводу з посади начальника відділу сприяння діяльності депутатів Чернігівської міської ради на посаду директора школи №35.

- Як давно звільнився попередній директор? Чи вірна інформація, що Ховрич Наталія пішла на пенсію за віком?
- Так, це дійсно правда. Щоправда звільнилася вона ще 29 грудня минулого року.

- Чи розглядалися інші кандидатури на посади директора?
- Мені про це невідомо. Мер запропонував, і я дала згоду не задумуючись

- Тобто ваше призначення – виключно ініціативна міського голови?
- Я не знаю чия ініціатива, але мене запросив мій начальник Олександр Соколов. І саме він запропонував цю посаду.

- Коли ви проходили комісію, щодо відповідності кваліфікаційних вимог?
- Посаду запропонували досить швидко – в понеділок 12 січня, а 13 січня я вже пройшла атестаційну комісію в Управлінні освіти Чернігівської міської ради, 14 була призначена.

- Ви відомі широкому загалу людей більше як депутат, аніж педагог. Розкажіть будь-ласка про свою освіту та педагогічний досвід роботи.
- Я можу коротенько надати свою біографію. Взагалі я з своїх найменших років займаю активну позицію. В школі я була і командиром жовтенятської групи, і головою ради дружини, і комсоргом школи. Я працювала в своїй рідній 21 школі старшою піонервожатою. Після інституту з 1987 року по 1995 рік включно я працювала заступником директора з виховної роботи школи №24. Багато батьків, учнів в мене добре пам’ятають, і завжди зі мною вітаються. Це, я вважаю найвищий бал оцінювання моєї роботи. З 1995 р. по 2004 р. я працювала в обласному інституті підвищення кваліфікації та перепідготовки вчителів. Зараз це інститут ім. Ушинського. Я там була завідуючою лабораторії закладів освіти нового типу і об’їздила майже всю область. Я не була тільки в Талалаївському і Срібнянському районах. Працювала з педколективами над створенням гімназій. Закінчила у 1985 р. наш Педагогічний інститут ім. Т.Г. Шевченка, тоді він ще інститутом називався. Спеціальність: історія і суспільствознавство. Педагогічного стажу у мене майже 18 років. У 2004 році я перейшла на державну службу. З 2006 року працювала у міській раді. Спочатку на посаді радника міського голови, потім начальника відділу сприяння діяльності депутатів. З 2006 по 2010 рік була депутатом Ново заводської районної у м. Чернігові ради. З 2010 р. і по цей час – депутат Чернігівської міської ради за мажоритарним округом. Така моя коротенька біографія. Коли я прийшла сюди, то відчула, що повернулася у свою сім’ю.

- Тобто педагогічна робота вам більше до душі?
- Так. Хоч я вже багато років з освітою не пов’язана, але кожне 1 вересня, і 25 травня для мене головні святкові дні.

- Чи відбудуться якісь зміни в школі після вашого призначення?
- Зрозуміло що зміни будуть. Як то кажуть: якщо міняється керівник, нова мітла по-новому мете. Це така народна приказка, але я не збираюся мести завзято і зразу починати з цього. Я познайомлюсь з колективом, вивчу роботу. Але ще не працюючи тут, я вже знала дуже багато хорошого про цей колектив. Колектив молодий, робото здібний. Звісно, є якісь проблеми, недоречності, «угрупування» як і в кожному колективі. Та я не збираюсь займати нічию сторону. Господарі цього приміщення, цього навчального закладу – діти. І якщо кожен з тих, хто працює в колективі, обрав собі професію педагога, то, повинен повністю віддаватися дітям. Тому треба мотивувати і підвищувати бажання дітей йти до навчального закладу.
Задумок багато: школа дуже переповнена. Вона найбільша за кількістю класів і наповненістю навіть не те що в місті, а й в області. Це вже багато до чого спонукає. Школа працює повністю у дві зміни. Попрацювавши вчора я побачила, що коли йде поділ занять, то діти займаються і в бібліотеці, і в кабінеті у завуча. Це велика незручність і для дітей і для працівників. Тому є задумка погіршити свої особисті умови, але зробити краще для дітей.
Окрім того, зовні школу треба трошки поміняти, щоб вона трошки веселіше виглядала. Треба провести і зовнішній і внутрішній ремонт. Тепер я буду як депутат пробивати щоб нашу школу внесли у проект НЕФКО по енергозберігаючим технологіям. У школі прохолодно: треба зробити її утеплення і зміну вікон. На часі: освітлення спортивного майданчику. Темніє дуже рано, треба щоб діти змогли займатися і до 18-19 години, і не сиділи весь час за комп’ютером?

- В новому кабінеті щось змінювали?
- Поки що нічого. З особистих речей встигла принести лише змінне взуття. Сьогодні навіть секретар Наталія Григорівна мені принесла і подарувала нову чашку. Є задумки.

На останок Людмила Скоробагатько додала що вона великий патріот України, і що її обов’язок виховати дітей патріотами. Окрім того, наголосила, що жодні політичні переконання чи уподобання не можуть стати на заваді роботи. До нової посади обіцяє підходити виключно з педагогічного боку.
Зауважимо, в соціальних мережах інформація про призначення Людмили Скоробагатько набула широкого розголосу і викликала хвилю невдоволення. Адже більшість пам’ятає її в першу чергу як члена Партії Регіонів, антимайданівця, автора висліву про «бандерлогів».

Ольга Кунтиш





Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1662 | Теги: Людмила Скоробагатько, освіта, антимайдан | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar