реклама партнерів:
Головна » 2017 » Липень » 25 » Справа з публічним знущанням малолітніх дівчат направлена до суду
15:19
Справа з публічним знущанням малолітніх дівчат направлена до суду
Справа з публічним знущанням малолітніх дівчат направлена до суду Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо групи підлітків, які у квітні знущалися з трьох дівчат та завдали їм тілесних ушкоджень.
Про це повідомляє прокуратура Чернігівської області.

Наразі до суду скеровано обвинувальний акт стосовно чотирьох неповнолітніх осіб та однієї повнолітньої, а також клопотання щодо малолітньої особи про застосування примусових заходів виховного характеру.

Причетним до резонансної події особам інкримінується скоєння злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганські дії, що супроводжувалися особливою зухвалістю та винятковим цинізмом) – карається обмеження волі на строк до 5 років або позбавленням волі на строк до 4 років.

Нагадаємо, що малолітні дівчата, які публічно принижували та били своїх жертв, фільмуючи все на камери та не думали про наслідки цих дій. Однак спрацював принцип невідворотності кримінальної відповідальності, відповідно до якого особи, в протиправних діях яких є склад злочину, повинні нести відповідальність.

Відео публічного побиття школярок викликало неабиякий резонанс у суспільстві. Зокрема, у присутності своїх знайомих дівчата двічі знущалися з жертв біля торгового центру в Чернігові, а одного разу побили дівчинку біля під’їзду.

Правоохоронці встановили особи всіх учасників інциденту. Йдеться не лише про тих, хто бив дівчину, а й про свідків, які не припинили знущання.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 877 | Теги: школярі, прокуратура, побиття | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar