реклама партнерів:
Головна » 2016 » Квітень » 29 » Святкування Дня Європи обіцяє бути масштабним і яскравим
17:52
Святкування Дня Європи обіцяє бути масштабним і яскравим
Святкування Дня Європи обіцяє бути масштабним і яскравим Підготовку заходів до Дня Європи в області обговорили учасники наради, яку 27 квітня провела заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова.

Цього року на святкування Дня Європи передбачається багато цікавих і яскравих подій. Серед них – Міжнародний фестиваль патріотичного документального кіно «КіноДок», який відбудеться з 20 по 22 травня в місті Чернігові.

Фестиваль проводиться з метою пропаганди неігрового кіно, формування його високого соціально-культурного статусу, обміну досвідом та ідеями між кінематографістами, сприяння творчій молоді у сфері кінематографії, просування кращих зразків документального кіно до широкого глядача. Виховання почуття патріотизму та любові до рідної країни, шанобливого ставлення до її історії, національних та культурних традицій.

Окрім цього, заплановані й інші заходи. Зокрема, відбудуться концерти професійних і аматорських колективів області, конкурс дитячих духових оркестрів, наукові конференції, спортивні змагання. Програмою передбачені виступи відомих українських виконавців та двох колективів з Німеччини.

До уваги жителів та гостей Чернігова будуть представлені численні художньо-декоративні виставки, експозиції, презентації, а також показ мод сучасного українського вбрання. Вже традиційним стало проведення Міжнародного фольклорного фестивалю народних культур «Поліське коло».

Значну увагу організатори свята приділили питанням максимального залучення молоді до участі в патріотично-виховних та спортивно-масових заходах. Окрім місцевих юнаків та дівчат, будуть також запрошені студенти з інших регіонів України.

Першочерговим завданням в організації святкування визначено забезпечення охорони правопорядку та збереження чистоти довкілля.

– Цьогоріч відзначення Дня Європи на Чернігівщині вперше буде таким масштабним і насиченим яскравими подіями. Ми маємо якнайкраще представити гостям історію і культуру нашого краю, передати європейський дух стародавнього і величного міста Чернігова, – наголосила Наталія Романова, підсумовуючи результати обговорення.

За матеріалами Департаменту інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 843 | Теги: День Європи, Україна-ЄС | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar