реклама партнерів:
Головна » 2016 » Квітень » 3 » Термін оренди ТОВ «Термінал-Центр» продовжено до 31 липня 2016 року
17:53
Термін оренди ТОВ «Термінал-Центр» продовжено до 31 липня 2016 року
Термін оренди ТОВ «Термінал-Центр» продовжено до 31 липня 2016 року 31 березня перед початком засідання шостої сесії Чернігівської міської ради біля будівлі міськради зібралися чернігівці, які вимагали не продовжувати термін оренди ТОВ «Термінал-Центр», закрити митний термінал та не надавати дозвіл на забудову цієї території.

Під час пленарного засідання, коли дійшла черга до розгляду питання про продовження оренди землі по вул. Жабинського, 2-в, депутати висловили пропозицію продовжити оренду на невеликий термін, щоб товариство мало можливість перенести митний термінал у більш віддалений район Чернігова.

Керівник ТОВ «Термінал-Центр» запропонував створити спільну комісію, аби вибрати місце, яке задовольняло б громадськість міста, та повідомив про готовність за 3-4 місяці переїхати.

Для узгодження цього питання між лідерами фракцій була оголошена перерва, після якої депутати прийняли рішення передати земельну ділянку в короткострокову оренду строком на 4 місяці до 31 липня 2016 року.

Владислав Атрошенко заявив, що він як міський голова вживатиме всіх заходів для того, щоб був вибраний альтернативний майданчик для терміналу.

Крім того, депутати міськради затвердили рішення про надання дозволів на розроблення проектів містобудівної документації «Внесення змін та доповнень до Генерального плану м. Чернігова» та Детального плану території багатоквартирної житлової забудови в кварталі вулиць Кільцевої, Балицького та І. Багряного. Також розглянули низку земельних питань порядку денного та депутатські запити.

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради



Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 1017 | Теги: термінал, Чернігів, депутати | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar