реклама партнерів:
Головна » 2017 » Липень » 24 » У Бахмачі з’явиться капличка, присвячена Героям Небесної Сотні та загиблим учасникам АТО
20:59
У Бахмачі з’явиться капличка, присвячена Героям Небесної Сотні та загиблим учасникам АТО
У Бахмачі з’явиться капличка, присвячена Героям Небесної Сотні та загиблим учасникам АТО 23 липня відбулося освячення фундаменту майбутньої каплички Святого Феодосія Чернігівського, яка постане в пам'ять про Героїв Небесної Сотні та загиблих патріотів за волю та незалежність України. Провів освячення архієпископ Чернігівський і Ніжинський УПЦ КП Євстратій.

Почесну місію закласти камінь здійснили голова райдержадміністрації Тетяна Неділько, заступник голови районної ради Анатолій Бондар, Бахмацький міський голова Павло Шимко, отець Володимир та отець Роман.

У своїй промові архієпископ Євстратій закликав вірян молитися за упокій душ загиблих героїв та просити Господа, щоб подарував Україні мир, спокій та злагоду. З важливою подією бахмачан привітали керівники району та міста.

- Сподіваюся, що спорудження цієї духовної споруди буде даниною нашої пам’яті землякам, українцям з великої літери. Адже герої живуть доти, доки пам'ять про них буде в наших серцях. Тож це місце надихатиме молодь, усіх патріотів України на утвердження її Незалежності, на те, щоб Україна відбулася як могутня, гідна і успішна країна, - зазначила Тетяна Неділько.

Однак для втілення проекту в життя необхідні кошти. Тож закликаємо всіх долучитися до будівництва цього оберегу пам’яті, сили віри та надії.

За повідомленням Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 705 | Теги: АТО, Бахмач, Небесна сотня | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar