реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 3 » У Чернігівській міській раді стажуватимуться студенти
16:16
У Чернігівській міській раді стажуватимуться студенти
У Чернігівській міській раді стажуватимуться студенти Переможці цьогорічного конкурсу, який проводиться в Чернігові у рамках проекту «Студенти для органів місцевого самоврядування», протягом лютого-березня проходитимуть стажування в структурних підрозділах міської ради.
Про це повідомив під час зустрічі стажерів із керівниками відділів та управлінь секретар міської ради Владислав Кухар.
Він привітав студентів із перемогою в конкурсі та поінформував їх про затверджену програму проходження практики. Зокрема, стажери матимуть змогу бути присутніми на засіданнях постійних комісій та сесії міської ради.
Керівники структурних підрозділів детально розповіли студентам про структуру виконавчих органів ради, про склад і повноваження депутатського корпусу, про формування і склад виконавчого комітету, про наповнення офіційного Веб-порталу міської ради.
За бажанням кожен стажер може ознайомитися з роботою не лише того структурного підрозділу, за яким він закріплений, а й отримати більш розширену інформацію про діяльність міської ради і виконавчого комітету в цілому.
Проект «Студенти для органів місцевого самоврядування» реалізує Чернігівська міська молодіжна громадська організація «Молодіжний інформаційний центр».



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 845 | Теги: Чернігівська міськрада, студенти, стажування | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar