реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 2 » У Чернігові міліція спіймала офісного злодія-гастролера
13:46
У Чернігові міліція спіймала офісного злодія-гастролера
У Чернігові міліція спіймала офісного злодія-гастролера Співробітники карного розшуку Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області затримали 31-річного офісного злодія, інформує прес-служба УМВС України в Чернігівській області
Як повідомив начальник ЧМВ УМВС України в Чернігівській області полковник міліції Володимир Рапута, 27 січня близько опівночі до чергової частини Чернігівського міського відділу УМВС надійшло повідомлення від охоронця одного з офісних приміщень про те, що в будівлю, яку він охороняє проник невідомий зловмисник, який зараз перебуває в одному з офісних приміщень будівлі. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу.
На місці пригоди, куди правоохоронці прибули за лічені хвилини, вони побачили, як з будинку через розбите скло вхідних дверей вискочив невідомий чоловік, а за ним гнався охоронник.
Затримавши втікача, міліціонери доставили його до міськвідділу. Правоохоронці встановили, що чоловік прописаний в місті Черкаси, але тривалий час мешкав у сусідній державі. Згодом, через конфлікт з прикордонниками, виїзд йому заборонили на кілька років і він почав роз’їжджати містами України. Про мету таких гастролей можна лише здогадуватися. Імовірно займався тим же, що і в Чернігові. У вищезгаданому офісному приміщенні підозрюваний за допомогою викрутки відкрив не лише вхідні двері, а й двері кабінету і сейф, звідки викрав близько 2 тисяч гривень та банківськи картки. Все це у нього було виявлено та вилучено.
За словами полковника міліції Володимира Рапути, за фактом крадіжки слідчим відділом ЧМВ УМВС відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України («Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років»).
Досудове розслідування триває.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 904 | Теги: Кримінал, злодій, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar