реклама партнерів:
Головна » 2015 » Вересень » 19 » У Чернігові міліція затримала серійного кишенькового злодія
10:49
У Чернігові міліція затримала серійного кишенькового злодія
У Чернігові міліція затримала серійного кишенькового злодія Працівники карного розшуку Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області затримали зловмисника, який обкрадав відвідувачів розважальних закладів.
Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області
Як розповів начальник Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ підполковник міліції Антон Шевцов, працівники карного розшуку затримали 30-річного крадія, на рахунку якого більше десятка крадіжок, скоєних в кафе та барах Чернігова.

В ході подальшої перевірки працівниками міліції було встановлено, що чоловік заходив до розважальних закладів та видивлявся безтурботних відвідувачів, які вже були напідпитку. Коли клієнти йшли танцювати та залишали за столиками сумки, крадій починав діяти. Викрадав виключно телефони та гаманці.

Зі слів затриманого, викрадені телефони він відвозив до Києва на продаж, гроші ж витрачав на себе та сім’ю. Сам чоловік не місцевий, він з Куликівського району, в Чернігові зловмисник винаймав квартиру разом із дружиною.

Антон Шевцов повідомив, що за фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що карається позбавленням волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 908 | Теги: Кримінал, злодій, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar