реклама партнерів:
Головна » 2019 » Грудень » 12 » У Чернігові на території «Казкового містечка» перебування копитних тварин заборонене
11:44
У Чернігові на території «Казкового містечка» перебування копитних тварин заборонене
У Чернігові на території «Казкового містечка» перебування копитних тварин заборонене У Чернігові в період новорічно-різдвяних свят і роботи Казкового містечка на території Красної площі забороняється знаходження коней, поні та віслюків, зокрема здійснення будь-якої діяльності з їх використанням. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні, 12 грудня.

У рішенні виконкому зазначено, що ця заборона діятиме з 19 грудня 2019 року до 31 січня 2020 року включно.

Контроль за дотриманням нормативно-правових актів у сфері благоустрою здійснюватимуть Чернігівський відділ поліції ГУНП в Чернігівській області, управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції, КП «Муніципальна варта» міськради у межах наданих повноважень.

Під час обговорення цього питання заступник міського голови Олександр Ломако зазначив, що питання про місця і правила роботи атракціонів з копитними щодо всієї території міста незабаром буде врегульоване новими Правилами благоустрою Чернігова, які будуть виноситися цього місяця на розгляд чергової сесії Чернігівської міської ради.

Як відомо, минулого року знаходження і використання в атракціонах таких тварин на новорічній площі міста викликало в чернігівців багато зауважень і негативних відгуків.

Джерело: прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 558 | Теги: казкове містечко, Чернігів, тварини | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar