реклама партнерів:
Головна » 2018 » Січень » 30 » У Чернігові презентували нову книгу «Чернігів часів Української Революції 1917-1918 рр.»
19:41
У Чернігові презентували нову книгу «Чернігів часів Української Революції 1917-1918 рр.»
У Чернігові презентували нову книгу «Чернігів часів Української Революції 1917-1918 рр.» Сьогодні в читальній залі Центральної бібліотеки ім. М. Коцюбинського відбулася презентація нової книги «Чернігів часів Української Революції 1917-1918 рр.». Книгу презентував автор ідеї - Олександр Ясенчук. На зустрічі також були присутні заступник начальника управління культури та туризму Чернігівської міської ради Світлана Власенко, історики та краєзнавці Чернігівщини.

У цій книзі розповідається про події 1917 – початку 1919р., закінчуючи тим періодом часу, коли більшовики міцно укріпилися на Чернігівщині і боротьба за українську Державність набула ознак підпільної. Книга складається з низки сюжетів, об’єднаних однією ідеєю – донести до читача інформацію про події Української революції, які відбулись у Чернігові. Кожен сюжет включає в себе фотографію того часу, здебільшого світлини будинків, у яких або біля яких відбулася та чи інша подія. Також згадуються спогади сучасників про окремі події.

Путівник «Чернігів часів Української Революції 1917-1918 рр.» - це частина проекту «Чернігів – місто УНР», який є одним із переможців міського конкурсу у рамках Програми розвитку громадянського суспільства. Проект реалізовує благодійний фонд «Захистимо Україну!».

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 818 | Теги: книга, Чернігів, унр | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar