реклама партнерів:
Головна » 2015 » Вересень » 12 » У Чернігові пройшли змагання з STREET WORKOUT
21:16
У Чернігові пройшли змагання з STREET WORKOUT
У Чернігові пройшли змагання з STREET WORKOUT Сьогодні, 12 вересня 2015 року, у Міському парку культури і відпочинку відбулося змагання з STREET WORKOUT, участь у яких взяли декілька десятків міцних і підтягнутих молодих людей спортивної статури, які не представляють своє життя без турників та брусів. Також змагалися між собою і діти, які вразили журналістів своїми здібностями. Наприклад, 10-річний Богдан Ганжа, зміг підтягнутися на турнику 28 разів. Результат, якому можуть позаздрити багато дорослих.
Про те, яка була головна мета змагань і як вони проходили журналістам інтернет порталу gorod.cn розповів лідер руху STREET WORKOUT в Чернігові - Олексій Скоробагатько.


Сьогодні до дня спорту і фізкультури України наша команда STREET WORKOUT за підтримки громадської організації "Спорт для всіх" вирішила провести змагання серед чернігівських спортсменів. На початку змагання був проведений вільний стиль, коли всі хлопці на турниках і брусах демонстрували різні силові вправи. Після цього судді вибрали декілька кращих спортсменів, які пройшли у фінальні раунди і змагалися між собою за призові місця.
Після вільного стилю ми провели силове багатоборство. Кожен учасник змагання підтягувався, робив вправи на брусах і тримав куточок, набираючи при цьому бали. Підтягування і жим на брусах проходили із спеціальним жилетом з вагою в декількох категоріях. Молодша категорія до 14 років підтягувалася без ваги. З 14 до 18 років - з обважнювачем у 8 кг, з 19 до 22 років - з обважнювачем у 16 кг, з 23 до 35 - з обважнювачем у 24 кг. Переможці змагання отримали грамоти, медалі, кубки, подарунки і заохочення від спонсорів.


Валерій Жасан, студент
На змагання я приїхав з Києва, я там зараз навчаюся. Спортом я займаюся вже давно, але не інтенсивно. Зараз я захоплююся капоейрою і ходжу на турники. Інколи відвідую спортивний зал. Вирішив перший раз взяти участь у змаганнях, поглянути на інших, показати себе. Як для першого разу результати непогані. На турнику підтягуюся 28 разів. Хоча це старий рекорд. Зараз складно скільки зможу підтягнутися максимум. А на брусах можу зробити 78 виходів за раз. Враження від змагання у мене хороші. Здорово, що в нашому місті проводять такі змагання і популяризують спорт та здоровий спосіб життя.


Костянтин Черняков, продавець
На турниках я вже займаюся близько 5 років. Завжди прагну брати участь у змаганнях, які проходять двічі на рік. Сьогодні у вільному стилі я зайняв 3 місце. Підтягуюся я максимум 32 рази, на брусах роблю 140 виходів. Особисто мені не вистачає подібних заходів. У Києві змагання проходять майже не кожного тижня, а у нас змагання - це велика рідкість.


Богдан Ганжа, школяр, 5 клас
Я сьогодні підтягнувся 28 разів і виграв змагання в своїй категорії. Тренуюся я близько року, ходжу на турники, які встановлені у мене у дворі. На фізкультурі ніхто більше мене не підтягується. У майбутньому я хочу накачати собі м’язи і стати культуристом.


Голець Олексій, студент
На сьогоднішніх змаганнях я зіткнувся з багатьма сильними конкурентами. Я навіть не чекав цього. Я чекав, що буде трохи легше. Проте я радий, що мені вдалося побити свої попередні рекорди. Сьогодні я підтягнувся 24 рази в 16-кілограмовому жилеті. На брусах із жилетом я зміг вийти 37 разів. У принципі, результат хороший, враховуючи те, що я займаюся лише рік. Спортом я зайнявся від нічого робити, як у тій приказці - коли нічим зайнятися, займися собою. Ось я і пішов за цією порадою. І анітрохи про це не шкодую.


Клевако Валерій, працівник сфери виробництва
Спортом я займаюся вже більше трьох років і беру участь у всіх змаганнях. Сьогодні я зайняв два перші місця, одне у вільному стилі, а інше - у силових вправах. Я займаюся на майданчику юридичного інституту ЧНТУ. Сьогодні я працював у другу зміну, тому спав лише дві години, але це не перешкодило мені виграти. Результатом я, звичайно ж, задоволений. Хороший день, проведений з користю для себе і свого здоров’я.

Дмитро Тигранов



























Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1433 | Теги: турнікмени, Чернігів, street workout, спорт | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar