реклама партнерів:
Головна » 2015 » Вересень » 26 » У Чернігові прорвало каналізаційний колектор
07:13
У Чернігові прорвало каналізаційний колектор
У Чернігові прорвало каналізаційний колектор У ніч з 24 на 25 вересня у Чернігові в районі вулиці Ушинського в результаті руйнування згнилих залізобетонних труб стався прорив самопливного каналізаційного колектора, інформує gorod.cn

У результаті прориву колектору потужні потоки води за декілька годин вимили котлован діаметром до 10 м і глибиною до 4 м.
Обвалення сталося на «закритій» території, на стику двох ниток колектора. Тож всі стоки стікають в камеру колектора, тобто викиду каналізації на поверхню або в ґрунт не сталося.
Якби земля обвалилася під ногами людини, наслідки були б трагічними: працівники водоканалу стверджують, що потоком води людину просто може утягнути в колектор і понести до очисних споруд.

За словами заступника начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чернігівської міської ради Григорія Годуна, на даний момент ситуація знаходиться під контролем.
«Стічні води не пішли в сторону, не вийшли на поверхню. Оскільки все знаходиться під контролем і викиду стоків не сталося, ми констатуємо, що ніяких надзвичайних ситуацій, пов'язаних із поривом колектора, у Чернігові на даний момент немає», - зазначив він.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1078 | Теги: екологія, Чернігів, колектор | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar