реклама партнерів:
Головна » 2015 » Вересень » 13 » У Чернігові розпочався набір до нової поліції. Відео (оновлено)
20:19
У Чернігові розпочався набір до нової поліції. Відео (оновлено)
У Чернігові розпочався набір до нової поліції. Відео (оновлено) Аваков зазначив, що у Чернігові буде набрано 200 поліцейських, а за необхідності, потім поетапно їх кількість збільшать.

У Чернігові сьогодні розпочався набір до нової поліції.
Як передає кореспондент УНІАН, всі охочі можуть подати заяви до нової поліції у приміщенні будинку засідань Чернігівської обласної ради, зранку там спостерігається черга.
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков привітав молодь, яка прийшла подавати заяви на участь у конкурсному відборі патрульних поліцейських Чернігова.
Він зазначив, що у Чернігові буде набрано 200 поліцейських, а за необхідності, потім поетапно їхню кількість збільшать.
"Сподіваюся, що сильні хлопці та дівчата прийдуть у проект, і будемо мати наступного року нову поліцію", - сказав він.

Аваков додав, що найближчим часом буде також створюватися дорожня патрульна поліція, яка працюватиме, у тому числі, і на автошляху Чернігів – Київ.
Міністр висловив сподівання на підтримку жителів міста.
"Яку б не робили правильну поліцію, у нас нічого не вийде без підтримки міста і кожного з вас", - звернувся він до присутніх на зустрічі чернігівців.

Заступник міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе зазначила, що вже зранку до поліції Чернігова подано 120 анкет, "і це хороша динаміка". Прийом документів триватиме до 5 жовтня. Наступною фазою відбору буде тестування, а потім навчання упродовж трьох місяців. Свою діяльність нові поліцейські у Чернігові розпочнуть з початку 2016 року.
У рамках візиту до Чернігова Аваков відвідає правоохоронців, які постраждали під час подій 31 серпня під стінами Верховної Ради України, і зараз проходять лікування. Також запланована зустріч глави відомства з особовим складом УМВС у Чернігівській області.





Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 929 | Теги: Арсен Аваков, Чернігів, поліція | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar