реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 12 » У Чернігові шахрай обдурив стареньку, виманивши у неї всі гроші
13:28
У Чернігові шахрай обдурив стареньку, виманивши у неї всі гроші
У Чернігові шахрай обдурив стареньку, виманивши у неї всі гроші Незважаючи на неодноразові застереження, попередження й нагадування співробітників міліції по радіо, телебаченню, на сторінках преси та в мережі Інтернет, наші громадяни продовжують потрапляти на гачок аферистів, які оббирають людей, обманом входячи до них у довіру та видурюючи в них останні копійки, пише прес-служба УМВС України в Чернігівській області
Ось і вчора черговою жертвою шахрая стала 78-річна жителька обласного центру. Серед білого дня на вулиці до неї підійшов гарно одягнений чоловік і повідомив «радісну» новину: вона виграла в лотерею 50-відсоткову знижку на продукти харчування. А це значить, що від сьогодні вона зможе їх купувати в усіх супермаркетах Чернігова за півціни.
Ошелешена такою радісною новиною, старенька навіть не подумала про те, що ще з молодості ніяких подібних лотерей ніде не купували і ні в яких подібних акціях участі не брала. Але це вже було не головне. Головне — якнайшвидше перевірити це «щастя, що несподівано їй привалило», у дії. Отож, навіть не задумуючись, сплатила молодику «за послуги» чотири тисячі гривень та ще й шістсот доларів США, прихопила сумку і пішла до найближчого супермаркету. А там замість продажі «виграних продуктів» порадили їй якнайшвидше звернутися до міліції. Що, безумовно, ошукана негідником жінка, і зробила.
Цю подію зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство) — карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.
Наразі правоохоронці ведуть пошуки цього шахрая.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 986 | Теги: Шахрай, Кримінал, злодій, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar