реклама партнерів:
Головна » 2019 » Вересень » 18 » У Чернігові відкрили пам’ятний знак на честь однієї з найстаріших пожежних автоцистерн
10:30
У Чернігові відкрили пам’ятний знак на честь однієї з найстаріших пожежних автоцистерн
У Чернігові відкрили пам’ятний знак на честь однієї з найстаріших пожежних автоцистерн 17 вересня Служба порятунку відзначає своє професійне свято. Біля Чернігівського міського відділу та 1-го Державного пожежно-рятувального загону У ДСНС України у Чернігівській області відбулись урочистості, в ході яких було відкрито Пам`ятний знак на честь однієї з найстаріших пожежних автоцистерн "ВЕТЕРАН".
Слід зазначити, що Чернігівські вогнеборці пройшли довгий майже 245-річний шлях становлення від кінно-бочечних ходів до надсучасних зразків спеціальної техніки і спорядження, завдяки яким рятувальники можуть вчасно і професійно надати допомогу. Тож як шана всім поколінням пожежних-рятувальників, фахівцями підрозділів з історичних фотокарток та малюнків було відтворено модель одного з ветеранів служби - пожежну автоцистерну спрощеної конструкції на базі шасі автомобіля ГАЗ-63, яка й зайняла своє почесне місце на постаменті.

У заході відкриття взяли участь керівництво Управління ДСНС України у Чернігівській області, міський голова Владислав Атрошенко, ветерани служби, почесні гості.

" Саме люди, які повністю віддають себе справі гасіння пожеж, рятування та надання допомоги тим, хто її потребує завжди були рушійною силою пожежної охорони, а нині Служби порятунку "101". В цей день хочу привітати всіх рятувальників зі святом та побажати мирного неба, безмежного щастя і добра, незгасаючої енергії, незламної сили волі та здійснення всіх заповітних мрій", - зазначив у вітальному слові начальник Управління ДСНС України у Чернігівській області полковник служби цивільного захисту Роман Городовий.

На завершення, Роман Гордовий, Владислав Атрошенко та ветеран служби колишній начальник управління пожежної охорони Василь Лебединець перерізали стрічку на відкриття Пам'ятного знаку.

Джерело: пресслужба Управління ДСНС України у Чернігівській області.






Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 508 | Теги: Чернігів, пожежна автоцистерна, автомобіль | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar