реклама партнерів:
Головна » 2017 » Липень » 25 » У художньому музеї та Новгород-Сіверському заповіднику будуть нові директори
07:26
У художньому музеї та Новгород-Сіверському заповіднику будуть нові директори
У художньому музеї та Новгород-Сіверському заповіднику будуть нові директори У двох закладів культури Чернігівщини з’являться нові директори.
Їх обрали конкурсні комісії в облдержадміністрації відкритим голосуванням після доволі запеклих обговорень. На співбесідах були і представники громадськості – щоправда, без права голосу, але з правом запитань до претендентів на посади, про це інформує обласне телебачення.

В Новгород-Сіверському державному історико-культурному заповіднику «Слово о полку Ігоревім» їх було двоє – Олена Мовчан, колишня голова райдержадміністрації, та Микола Сугоняко, який був директором заповіднику досі впродовж близько 30 років. Його кандидатуру комісія не підтримала, віддавши лише один голос, двоє членів комісії не голосували за жодного із претендентів. І шість голосів після презентації концепції подальшого розвитку закладу отримала Олена Мовчан – у комісії сказали, сподіваються на «молоду кров».

Новий директор буде і у Чернігівського обласного художнього музею ім. Галагана — за теперішню директорку Ірину Ральченко комісія віддала три голоси, вдвічі більше – шість голосів — за її заступницю Світлану Власенко, яка теж подала документи на конкурс.

Переможці конкурсів зможуть стати на посади після того, як за їх призначення проголосують депутати на сесії облради і з ними буде підписано контракти.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 674 | Теги: Конкурс, художній музей Галагана, Слово о полку Ігоревім | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar