реклама партнерів:
Головна » 2016 » Квітень » 9 » У Корюківці затримано молодика, який розрахувався за товар фальшивою купюрою
18:49
У Корюківці затримано молодика, який розрахувався за товар фальшивою купюрою
У Корюківці затримано молодика, який розрахувався за товар фальшивою купюрою Кримінальна поліція затримала на ринку Корюківки парубка, який розрахувався за придбаний товар фальшивою купюрою. З його слів, купюру він знайшов.
7 квітня до чергової частини Корюківського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області звернулася пенсіонерка і повідомила, що на міському ринку якийсь чоловік розрахувався з нею за кілограм горіхів фальшивою купюрою номіналом 100 гривень.

Бабуся відрахувала молодику здачу і тільки потім звернула увагу на невідповідність якості паперу купюри та відсутність водяних знаків.

На місце події негайно прибула слідчо оперативна група, яка опитала потерпілу і отримала від неї прикмети зловмисника. В результаті вжитих розшукових заходів кримінальна поліція «по гарячих слідах» затримала жителя одного з сіл Корюківського району.

Як пояснив чоловік правоохоронцям, купюру він знайшов на вулиці і, незважаючи на сумніви у її справжності, вирішив спробувати витратити гроші на базарі. Спочатку він купив на ринку м'яса, але продавчиня роздивилася фальшивку і затребувала товар назад. Тоді молодик відшукав літню жінку і купив у неї горіхи, отримавши на здачу 70 справжніх гривень.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту, а також збут незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного податку, голографічних захисних елементів, підробленої національної валюти України у виді банкнот чи металевої монети, іноземної валюти, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї) - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.
Триває досудове розслідування.

Джерело: Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 777 | Теги: фальшива купюра, Корюківка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar