реклама партнерів:
Головна » 2023 » Травень » 5 » У Корюківському районі створено комендатуру
19:56
У Корюківському районі створено комендатуру
У Корюківському районі створено комендатуру Розпорядженням начальника Чернігівської ОВА, наказом командувача Оперативного угруповання військ «Чернігів», розпорядженням начальника Корюківської РВА в Корюківському районі було створено комендатуру.
Про це повідомляє районна військова адміністрація.

Комендантом Корюківського району призначений начальник ТЦК та СП Корюківського РТЦК та СП полковник Ігор Батюк. У його підпорядкуванні перебувають ТЦК Мени, Сосниці та Сновська.
Комендатура Корюківського району налічує 12 постійних посад і кілька допоміжних, склад її сформований із представників військового командування, поліції, ДСНС, РТЦК і військової адміністрації.

Діяльність комендатур, зокрема врегульована Порядком встановлення особливого режиму в’їзду та виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також руху транспортних засобів в Україні або в окремих її місцевостях, де введено воєнний стан, затвердженого Постановою КМУ від 29 грудня 2021 року №1455 та Порядком перевірки документів в осіб, огляду речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень і житла громадян під час забезпечення заходів правового режиму воєнного стану від 29 грудня 2021 року.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1947 | Теги: рва, Корюківка, комендатура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar