реклама партнерів:
Головна » 2017 » Серпень » 17 » У правоохоронних органах хочуть запровадити інститут капеланства
07:17
У правоохоронних органах хочуть запровадити інститут капеланства
У правоохоронних органах хочуть запровадити інститут капеланства Комітет з питань культури і духовності Верховної Ради протягом сьомої сесії планує опрацювати близько 70 проектів законодавчих актів. Про це повідомило Інформаційне управління Апарату ВРУ.

Серед них комітет визначено головним щодо розгляду 66 законопроектів.

Серед проектів документів – проект Закону щодо запровадження інституту священнослужителів (капеланів) у військових, правоохоронних органах, зміни до Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи» – щодо повернення культового майна релігійним організаціям і проект Закону про заборону використання історичної назви території України та похідних від неї слів в якості назви або синоніму Російської Федерації, використання такої назви для позначення сучасної території Російської Федерації чи будь-якої її частини.

Також учасники Комітету розглянуть зміни до Закону України «Про вивезення, ввезення та повернення культурних цінностей» щодо посилення державного контролю за вивезенням з України культурних цінностей і зміни до законодавства стосовно врегулювання окремих аспектів благодійної діяльності.

Окрім того, депутати працюватимуть над змінами до Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації» (щодо зміни релігійними громадами підлеглості), проектом Закону про державну мову, змінами до Закону України “Про свободу совісті та релігійні організації” щодо права власності та права користування релігійних організацій на майно і змінами до деяких законів України щодо заборони ввезення на український ринок друкованої продукції з території держави-агресора.

Джерело: ukrainepravo.com



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 770 | Теги: капелан, законодавство | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar