реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 3 » У прокуратурі збирають інформацію про події під час Євромайдану
22:36
У прокуратурі збирають інформацію про події під час Євромайдану
У прокуратурі збирають інформацію про події під час Євромайдану Для надання всебічної, повної і об’єктивної правової оцінки всім подіям, пов’язаним з придушенням колишньою владою Євромайдану та організацією Антимайдану, прокуратурою Чернігівської області проводиться збір та вивчення фактів, які можуть бути підставою для вжиття додаткових заходів прокурорського реагування, повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.
Громадян, які мають досі не оприлюднену інформацію про організацію та відправлення упродовж листопада 2013 – лютого 2014 року мешканців області, у тому числі так званих «тітушок», для участі у провокаціях та перешкоджання мирним акціям протесту громадян, що відбувалися в той час у м. Києві, просимо повідомити про ці факти в прокуратури районів або прокуратуру області.
У прокуратурі Чернігівської області для сприяння в організації збору такої інформації від якнайширшого кола громадян запроваджується консультативна «гаряча лінія», на яку можна звернутися за телефонами (0462) 67-40-86, 77-44-20.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 991 | Теги: антимайдан, Євромайдан, прокуратура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar