реклама партнерів:
Головна » 2022 » Березень » 31 » Українські військові звільнили від російських окупантів село Слободу на Чернігівщині
06:35
Українські військові звільнили від російських окупантів село Слободу на Чернігівщині
Українські військові звільнили від російських окупантів село Слободу на Чернігівщині Новина дня. Українські військові з боєм вибили російських окупантів з села Слобода на Чернігівщині. Відео мені щойно відправили наші воїни.
Про цю подію інформує журналіст 1+1 Андрій Цаплієнко.

"Кажуть, люди плакали та обіймали їх, коли українська армія входила в село. Звідси донедавна обстрілювали гуманітарний коридор в Чернігів. Там, де мене поранило. «Тож, Андрію, цей штурм я присвячую тобі», - сказав мені мій товариш з бригади, яка звільнила населений пункт", - додає журналіст.




Український воїн Віталій Назаренко: "Вчора наші звільнили не лише Слободу, а й Ягідне, Іванівку, Золотинку та Лукашівку. В Лукашівці було потужне господарство і тваринницька ферма депутата облради Григорій Ткаченко . Ферму козломорді знищили, від господарства - руїни. Сподіваюсь, що скоро Григорій Михайлович повернеться в рідне село і почне відбудовувати справу всього життя, встигне посіятись, хоча поля, скоріше за все, заміновані. А наші йдуть далі...
У Іванівці стояли бульбаші, а в Ягідному кадирівці, яких в полон, звісно, ніхто брав, але загортати їх в свинячі шкури нашим козакам ніколи. Загалом, наші успішно наступають, тож Чернігів скоро буде деблоковано, а за ним звільнено всю Сіверщину.
Слава героям!".



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 943 | Теги: російські окупанти, Чернігівщина, слобода, українська армія | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar