реклама партнерів:
Головна » 2017 » Липень » 1 » «Укрпошта» пропонує роботу
16:48
«Укрпошта» пропонує роботу
«Укрпошта» пропонує роботу Стати частиною великого колективу, який лише на Чернігівщині налічує понад 3 тисячі працівників, та отримувати гідну заробітну плату шукачам роботи пропонує Чернігівська філія ПАТ «Укрпошта». Про це йшлося на ярмарках вакансій у Чернігові, що були проведені для безробітних міста та Чернігівського району. Загалом участь у заходах взяли понад сто осіб.
Презентуючи підприємство, його директор Олена Дорошенко зазначила, що «Укрпошта» радо зустріне всіх бажаючих працювати. Вік, стать, відсутність відповідної освіти та досвіду роботи – не перешкода на шляху до працевлаштування.
«В нашій команді працює і молодь, і люди, які присвятили «Укрпошті» 30-40 років, - сказала Олена Дорошенко. – Ми враховуємо попередній досвід роботи, побажання людини і пропонуємо найоптимальніший варіант працевлаштування».
Наразі «Укрпошта запрошує на роботу листонош, операторів поштового зв’язку, начальників та заступників начальників відділень, а також сортувальників поштових відправлень, листонош з супроводу пошти, водіїв категорії С, механіків. Оскільки підприємство має розгалужену систему відділень по всій області, то роботу можуть запропонувати не лише жителям міста та навколишніх населених пунктів, а й інших районів Чернігівщини.
«Сьогодні «Укрпошта» реорганізується та модернізується, щоб стати потужною логістичною компанією України, - сказала директор Чернігівської філії. – Якщо ви готові навчатися, розвиватися і працювати, вам до нас!».
Наприкінці зустрічей Олена Дорошенко та її заступник Олександр Бородавко провели індивідуальні співбесіди з претендентами на вакантні робочі місця.
До речі, цього року на підприємстві актуальними були 154 вакансії, з них 135 вже укомплектовано службою зайнятості.

Валентина Федусь



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 745 | Теги: робота, листоноша, Укрпошта | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar