реклама партнерів:
Головна » 2015 » Вересень » 28 » В. о. міністра екології та природних ресурсів України на Ічнянщині
17:39
В. о. міністра екології та природних ресурсів України на Ічнянщині
В. о. міністра екології та природних ресурсів України на Ічнянщині Про проблеми Ічнянського національного природного парку та загальну екологічну ситуацію в районі говорили на нараді за участю виконуючого обов'язки Міністра екології та природних ресурсів України Сергія Курикіна, що відбулася днями.

До обговорення також долучилися заступник голови Чернігівської ОДА Сергій Биконя, начальник Держекоінспекції в області Леонід Бурковський, керівники Ічнянського НПП та громадськість.

Урядовець заслухав думку місцевих жителів щодо діяльності національного природного парку, зокрема розглянув факти можливих порушень.

Як результат — Сергій Курикін дав доручення керівництву парку до кінця поточного тижня зробити повний звіт діяльності Ічнянського НПП, а вже з наступного понеділка у районі працюватиме спеціальна перевіряюча комісія.

— Обласна адміністрація завжди буде відстоювати інтереси жителів Чернігівщини. Однак, громада має усвідомлювати і власну відповідальність за збереження та захист довкілля. Зокрема, коли мова йде про національний природний парк, середовище якого людям змінювати не можна, — зазначив Сергій Биконя.

Підіймалося питання і про забруднення потужним місцевим промисловим підприємством річки Іченька. Для вирішення цієї проблеми треба якомога швидше побудувати очисні споруди.

За матеріалами Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації





Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 1452 | Теги: Ічнянський природний парк, екологія, Сергій Курикін, Чернігівщина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar