реклама партнерів:
Головна » 2022 » Лютий » 6 » Вибори у Чернігові: ЦВК утворила виборчу комісію, а Ломако подав документи про реєстрацію
11:18
Вибори у Чернігові: ЦВК утворила виборчу комісію, а Ломако подав документи про реєстрацію
Вибори у Чернігові: ЦВК утворила виборчу комісію, а Ломако подав документи про реєстрацію П’ятниця, 4 лютого, була насиченою у питанні проміжних виборів народного депутата на окрузі №206.
Зокрема, Центральна виборча комісія утворила окружну виборчу комісію на цих виборах, провівши відповідне жеребкування серед претендентів, повідомляє сайт 0462.

Політичні партії, депутатські фракції яких діють у Верховній Раді поточного скликання, подали 5 кандидатур до складу ОВК для обов’язкового включення.

Оскільки у складі окружної виборчої комісії може бути максимально 18 осіб, а заявок від решти партій було 17, то 13 із них обирали саме жеребкуванням.

Головою комісії стала Юлія Кравченко від політичної партії «Слуга народу». ЇЇ заступницею – Світлана Александрова від партії «Голос», а секретарем ОВК – Наталія Чеботар від партії «Батьківщина».

До складу ОВК також увійшли представники від тих самих трьох партій та люди, чиї кандидатури були подані від партій «Сила права», «Факел», «Громадянська позиція», ОПЗЖ, «Українська стратегія Гройсмана», «Сила людей», «Європейська солідарність» (двоє), «Опозиційний блок», «Соціальна справедливість», «Радикальна партія Олега Ляшка», «Партія зелених».

Не пощастило при жеребкуванні кандидатам від «Свободи», «Партії Шарія», «Сила і Честь» та ще одній представниці ОПЗЖ.

Також 4 лютого відбувся з’їзд партії УДАР, на якому делегати офіційно висунули кандидатом у депутати до Верховної ради по округу №206 секретаря Чернігівської міської ради Олександра Ломака. Він вже опублікував фотографію під стінами ЦВК, куди подав документи про реєстрацію. Поки що на сайті Центральної виборчої комісії відсутня інформація про реєстрацію кандидатів на цих виборах.

Нагадаємо, проміжні вибори до парламенту по округу №206 були призначені ЦВК після смерті попереднього переможця на цьому окрузі – депутата Антона Полякова. Округ включає в себе колишній Новозаводський район Чернігова та територіальні громади, які виникли у межах колишніх Чернігівського та Ріпкинського районів Чернігівської області.



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 10344 | Теги: Олександр Ломако, округ 206, Чернігівщина, вибори | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar